Majstrovský zápas dorastencov I. triedy SEVER, 2.kolo

13.08.2012 14:55

Majstrovský zápas dorastencov I. triedy SEVER /ObFZ TN/ 2.kolo /Sobota - 17,00 hod./

 

OŠK SELEC - TJ DRUŽSTEVNÍK ZÁBLATIE 0:2 /0:2/.
 

Na ihrisku v Selci sa stretli dve mužstvá, ktoré v predchádzajúcom kole porazili svojich súperov a tak sa predpokladal futbal dobrej úrovne, čo sa od úvodných minút aj potvrdzovalo.


Keďže tvrdá príprava a tréningy pod vedením skúseného dua /MERAVÝ-FRAŇO/ je v neustálom trende Záblatských dorastencov - Tý to aj dali patrične najavo a v prvom polčase jednoznačne dominovali na ihrisku a ukazovali prítomným divákom veľmi slušnú hru s dobrým tempom.
V 15 min. tradičný nahrávač z pravej strany ŠULHÁNEK po dvoch zasekávačkach nahral ideálne postavenému REPKOVI a ten prízemnou strelou k ľavej tyčke nedal viac širokému ako dlhému domácemu brankárovi šancu /0:1/.
Domáci v 18 min. vážne zahrozili, keď z bránkovej čiary vykopol loptu bojovník FRAŇO. Škoda veľkej príležitosti BRLEJA, ktorý v 22 min. netrafil skoro prázdnu bránku Selca, ale v 34 min. si to vykompenzoval, keď krásnou strelou z 25 metrov trafil do pravej šibenice a upravil stav na 0:2. Prvý polčas sa uzavrel žltou kartou pre BRLEJA.
Do druhého polčasu nastúpil domáci tým ako vymenení a prvých 10 minút po chaotickej hre Záblatia udávali tempo práve oni. V 71 min. peknou strelou z ľavej strany - PALO len tesne minul bránku a po odraze od domáceho bol z toho roh. V 86 min. vystrelil na bránku bombu aj DUCKÝ, ale brankár Selca s božou pomocou vyrazil. Záver zápasu sa niesol v nervóznej atmosfére, keď v 88 min. brutálny zákrok na perfektne hrajúceho URBANA ocenil chaoticky pískajúci rozhodca KIRÁLY domáceho hráča len žltou kartou. V úplnom závere sa predviedol aj trhač trénerskych dresov PRIEHODA ml. a nekompromisne poslal k zemi domáceho hráča a dal tak najavo, že by sa mal odpískať koniec zápasu - čo sa aj stalo.
Všetci hráči podali mimoriadne zodpovedný výkon a bolo to predovšetkým tímové víťazstvo výbornej partie dorastencov TJ ZÁBLATIE.
 
ZOSTAVA ZÁBLATIA: Beňo, Fraňo, Vrbovský, Urban, Palo, Kuchta, Brlej, Repka, Ducký, Rybár, Šulhánek. /Krištof, Priehoda, Husár, Šťastný/.