Majstrovský zápas dorastencov I. triedy SEVER, 1.kolo

05.08.2012 19:45

Majstrovský zápas dorastencov I. triedy SEVER /ObFZ TN/ - 1.kolo /14,30 hod./


TJ DRUŽSTEVNÍK ZÁBLATIE - TJ ŽIHĽAVNÍK OMŠENIE /14:0/.


Už predzápasová atmosféra naznačovala, že sa Nou Campe v Záblatí bude diať niečo výnimočné, keďže davy fanúšikov prúdili od ZAJACA a tým sa aj vytvárala dlhá rada pri pokladni, keďže dorastenci TJ ZÁBLATIE mali pred sebou premiérový zápas vo vyššej /upravenej/ súťaži MO.
 

Zápas sa začal pre domáce mužstvo šťastne keď už v 10 min. sa ujal vedenia /1:0/ po premenenej penalte BRLEJA po ruke hosťujúceho hráča. S pribúdajúcimi minútami chytili hráči Záblatia pozitívny dych a začali stupňovať svojou hrou tempo zápasu. V 16 a 20 min. zvýšil BRLEJ na /2:0/ resp. /3:0/ a čistý hatrick bol na svete. Aj hostia mali v prvom polčase šancu a to v 23 min., keď t

rafili t
yč - dobre postavenej bránky BEŇA. DUCKÝ preloboval v 25 min. brankára hostí a zvyšoval na /4:0/. V 25 min. REPKA svojou bombou tesne minul bránu hostí, ale v 36 min. potiahol po pravej strane ŠULHÁNEK a pozdĺž bránkovej čiary prihral presne na DUCKÉHO a ten doklepol do prázdnej bránky a upravil stav na /5:0/. Čistý hatrick dosiahol DUCKÝ v 40 min., keď opäť preloboval hosťujúceho prispatého gólmana /6:0/. Do polčasu sa ešte stav upravoval a to v 44 min. ŠŤASTNÝM na /7:0/ a v 45 min. po opäť nahrávke ŠULHÁNKA - DUCKÉMU na polčasových /8:0/.
Cez polčasovú prestávku sa prestriedali 4 hráči.
V druhom dejstve to už bola totálna exhibícia domáceho mužstva, keď efektná hra domácich pripomínala hru leoparda s myškou. Utešené akcie a pribúdajúce góly KRIŠTOFA v 53 min. /9:0/, BRLEJA v 58 min. /10:0/, ŠULHÁNKA v 60 min. /11:0/, DAVIDEKA v 63 min. /12:0/, HUSÁRA v 66 min. /13:0/ a nakoniec aj ŠŤASTNÉHO v 78 min. na konečných /14:0/. Bohužiaľ oslávenec PRIEHODA ml. plnil taktické pokyny svojho otca a vedúceho mužstva, aby nemusel platiť fľašku a gól nestrelil.
Za zmienku ešte stojí 56 min., keď bol za svoj sedliacky rozum a zákrok na rozhodcu vylúčený hráč hostí.
Všetci hráči podali mimoriadne zodpovedný výkon a bolo to predovšetkým tímové víťazstvo výbornej partie dorastencov TJ ZÁBLATIE.
 
ZOSTAVA ZÁBLATIA: Beňo, Fraňo, Vrbovský, Urban, Palo, Kuchta, Brlej, Repka, Šťastný, Ducký, Šulhánek. /Rybár, Priehoda, Husár, Krištof, Davidek/.