Dorastenci začali sezónu vítazne

25.04.2012 13:47

Záblatie 4:1 Dolná Poruba

  • Góly: M.Repka 3, M. Moško

 

 
  • Hostia pricestovali na zápas s 10 hráčmi a tak sa črtala jednoznačná taktovka v podaní domáceho mužstva. Už v úvode si domáci vytvárali šance avšak bez gólového zakončenia, čo v 15 minúte využili hostia z jediného protiútoku a následne aj skórovaním /0:1/. Domáci celý prvý polčas tlačili, ale ani s podporou vetra nedokázali skórovať a tak odchádzali do kabín za stavu 0:1. Cez prestávku v kabínach naznačil domáci tréner, čo bude jeho zverencov čakať po zápase pokiaľ otočia stav a vyhrajú - a tak vybehlo do druhého polčasu už sústredenejšie a pokojnejšie mužstvo. V 49 min. vyrovnal REPKA Marek, v 61 min. pridal druhý gól MOŠKO Martin a následne v 62 min. zvýšil na 3:1 druhým gólom v zápase REPKA. V 69 min. po faule v 16-tke na dobre hrajúceho BRLEJA Patrika - kopal penaltu PALO Tomáš, ale jeho prudkú strelu dobre chytajúci brankár Dolnej Poruby vyrazil - a stav sa nemenil. Ten sa, ale menil v 88 min., spoľahlivo hrajúcim domácim hráčom REPKOM a upravil svojím hatrickom na konečných 4:1.
 
  • Striedanie ZÁBLATIA: 57 min. nastúpil DUCKÝ /bez chráničov/ - namiesto GAŠPAROVIČ, 69 min. nastúpil ŽIŠKA - namiesto BRLEJ a v 57 min. nastúpil BEŇO - namiesto MAGÁL.
 
  • Domáci podali dobrý výkon, ktorý sa, ale musí vyšperkovať pred ťažkým zápasom v sobotu 28.04.2012 vo Veľkej Hradnej. Po zápase tréner domácich splnil, čo sľúbil a priniesol svojím ovečkám kus torty /prsník ženy/.