Dorast vyhral aj svoj druhý zápas

30.04.2012 13:38

 

TJ DRUŽSTEVNÍK VEĽKÁ HRADNÁ 0:2 TJ DRUŽSTEVNÍK ZÁBLATIE
 
  • Góly: 25. P. Brlej, 75. P. Šulhánek
 
  • Mimoriadne náročný a kvalitný zápas sa začal pre Záblatie dosť nešťastne, keď už v 5 min. kopali domáci penaltu, ale brankár Záblatia /Dušan MINÁRIK/ ju vyrazil a tak sa začal jeho fantastický výkon v zápase. V 22 min. perfektná strela dobre hrajúceho BRLEJA len tesne minula bránku domácich, ale v 25 min. sa jeho dobre mierená strela predsa len ocitla za bránkovou čiarou a tak sa stav zápasu upravil na 0:1. V 33 min. boh Záblatia /Dušan MINÁRIK/ zachránil na bránkovej čiare strelu a následnú dorážku Hradnej. 44 min. priniesla sporný okamih zápasu, keď po strele /Martina MOŠKA/ skončila lopta za bránkovou čiarou Hradnej, ale rozhodcov verdikt bol negatívny a tak sa polčas uzavrel so stavom 0:1.
  • Druhý polčas pokračoval veľmi kvalitným zápasom, útoky a šance sa striedali na obidvoch stranách, brankári a hlavne ten Záblatský predvádzali výborné výkony až do 75 minúty, keď striedajúci hráč Záblatia /Patrik ŠULHÁNEK/ strelil gól - a Záblatie viedlo 0:2. Pred koncom zápasu vychytal Dušan MINÁRIK nájazd domáceho hráča.Po odpískaní konca zápasu sa po perfektnom výkone radovali hráči Záblatia.
 
  • Striedanie ZÁBLATIA: 65 min. nastúpil GAŠPAROVIČ - namiesto BRLEJ, 65 min. nastúpil ŠULHÁNEK - namiesto MAGÁL a v 83 min. nastúpil ŽIŠKA - namiesto URBAN.
 
  • Žlté karty ZÁBLATIA: 40 min. URBAN, 43 min. BRLEJ.