Dorast remizoval v derby s prvým mužstvom

06.05.2012 16:28

 

 
TJ DRUŽSTEVNÍK ZÁBLATIE 2-2 TJ LOKOMOTÍVA TRENČIANSKA TEPLÁ
  • Zápas o prvé miesto v neúplnej tabuľke sa začal vo svižnom tempe, kde sa útoky striedali na oboch stranách a vynikala aj perfektná práca obrannej formácie.V 18 minúte však našiel recept na obranu Teplej domáci hráč č.10 /DUCKÝ/ - a po vybehnutí hosťujucého brankára ho nekompromisne preloboval a upravil stav zápasu na 1:0.Netrvalo však dlho a o 5 minút Teplá vyrovnala na 1:1.V 30 min. pekná a prudká strela domáceho hráča BOHUŠA len tesne minula bránku hostí.33 minúta priniesla zmenu stavu v prospech Teplej na 1:2 a s týmto stavom sa odchádzalo do šatní.Druhý polčas sa začal v miernejšom tempe, ale postupom času hra oboch mužstiev opäť gradovala a za zmienku stojí výborný prienik /63 min./ a práca domáceho hráča PALA, ktorý následne prihrával DUCKÉMU, ale jeho bomba v sieti neskončila.V 67 minúte kopal RYBÁR pokutový kop a upravil stav zápasu na konečných 2:2.Tento zápas niesol vysačku dobrej kvality. Obom mužstvám by svedčalo reprezentovať svoje kluby vo vyššej súťaži - kam pochopiteľne patria.
  • ZOSTAVA ZÁBLATIA: Súkenník, Fraňo, Urban, Rybár, Kuchta, Magál, Repka, Brlej, Šulhánek, Ducký, Bohuš. / Gašparovič, Priehoda, Beňo, Palo, Žiška, Minárik/
  • Striedanie ZÁBLATIA: 40 min. nastúpil ŽIŠKA - namiesto ŠULHÁNEK, 45 min. nastúpil PALO - namiesto KUCHTA, 45 min. nastúpil MINÁRIK - namiesto SÚKENNÍK a v 75 min. nastúpil GAŠPAROVIČ - namiesto DUCKÝ.